O nama

Kompas je najstarija i najveća rent a car organizacija u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji. Također, Kompas upravlja najvećim voznim parkom. Prisutni smo u Hrvatskoj preko 60 godina, još od osnivanja 1963. godine, Kompas je rangiran kao broj jedan u rent-a-car industriji.

Kompas je najstarija i najveća rent a car organizacija u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji. Također, Kompas upravlja najvećim voznim parkom i financijski je dobro stojeći. Prisutni smo u Hrvatskoj preko 60 godina, još od osnivanja 1963. godine, Kompas je rangiran kao broj jedan u rent-a-car industriji.
Tvrtka ima središnji ured u Dubrovniku, i naše poslovnice nalaze se u cijeloj Hrvatskoj. Danas, Kompasova flota vozila uključuje preko 1,600 vozila u 40 poslovnica u zemljama "bivše Jugoslavije".
Mi smo sigurni da naš tim uz kvalitetu zaposlenih vam može ponuditi kvalitetnu i brzu uslugu i na taj način Vam pružiti sigurno i ugodno putovanje.
Na kraju, želimo Vam zahvaliti na posjeti web stranicama Kompas Rent a Car Hrvatska i nadamo se ste pronašli informacije koje su tražili.
Kroz svoju povijest Kompas je u mnogo toga bio prvi u industriji iznajmljivanja vozila.
1963 Prva rent a car agencija na teritoriju bivše države.
1964 Prve poslovnice na zračnim lukama u ovom dijelu Europe (Ljubljana, Zagreb, Beograd
1965 Prvi u programu UZMI OVDJE - OSTAVI TAMO, jednosmjerni najmovi
1966 Započela suradnja sa Hertz Italijom.
1971 Dostupni na 70 lokacija Hrvatske, Slovenije, Bosne & Herzegovine, Serbije, Crne Gore i Makedonije
1972 Prvi potpisani ugovor sa Hertz international-om (do 2003. godine)
1986 Prvi sistem rezervacija
1987 Prvi centralizirani sistem računovodstva
1995 Prvi centralizirani rent a car sistem
2005 Prvi GPS navigacijski uređaji

Što trebate znati kod najma vozila

ŠTO TREBATE ZNATI PRIJE NAJMA, ZA VRIJEME NAJMA I NA KRAJU NAJMA

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »